(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä eri aloille (Pirkanmaa)
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme eri alojen asiakasyrityksiimme Tampereelle ja lähikuntiin reippaita ja joustavia keikkatyöntekijöitä tarvittaessa työhön kutsuttaviksi.

Töitä on tarjolla mm. siivous-, tuotanto-, rakennus- ja varastotehtävien parista. Useimmat tehtävät eivät vaadi aikaisempaa kokemusta vaan hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan ratkaisevat!

Työtehtävät soveltuvat mainiosti esimerkiksi välivuotta viettäville, lisäansioita etsiville tai vaikka työuraansa vasta aloitteleville hakijoille! Työnteko on joustavaa ja voit itse määritellä käytettävyytesi.

Lähetä siis hakemuksesi meille ja kerro osaamisestasi sekä tilanteeseesi parhaiten sopivista työtehtävistä. Muista mainita hakemuksessasi myös työskentelyalueesi.

Teemme haastatteluja keikkatehtäviin jatkuvasti!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!