(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä elintarviketeollisuuteen Evertaste Oy:lle!
Evertaste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020
Evertaste Oy
Evertaste Oy on yksi Suomen suurimmista take away – ja lentocatering-palveluita tuottavista yrityksistä. Evertaste Oy on valmistanut korkealaatuisia tuotteita Suomessa jo vuodesta 1972 lähtien, ja nykyään yritys on osa maailman johtavaa on-board tuotteita ja palveluita tarjoavaa LSG Groupia. Evertaste Oy:n asiakkaita ovat kaupat, kahvilat, ravintolat ja lentoliikenneasiakkuudet. Evertaste Oy:n tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, lentokentän läheisyydessä.
Toimenkuva
Haluaisitko tienata huippumukavassa työporukassa take away -tuotteita valmistaen? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä!

Tässä tehtävässä pääset valmistamaan erilaisia take away -tuotteita, kuten täytettyjä sämpylöitä, kolmioleipiä ja jälkiruokia. Työ tehdään viileässä ja pääsääntöisesti tuotteet valmistetaan liukuhihnalla. Päivän aikana valmistetaan paljon erilaisia tuotteita, mikä tuo työhön vaihtelevuutta. Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja opetella erilaisia työtehtäviä, esimerkiksi täytteiden tekoa ja pakkauskoneiden käyttöä.

Käy katsomassa millaista tuotantotyö Evertaste Oy:llä on alla olevasta linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=1IcVtgFHu1E&feature=youtu.be
Odotamme sinulta
Tehtävää varten vaaditaan:
• Täysi-ikäisyyttä
• Hygieniapassia
• Sujuvaa suomen kielen taitoa (mikäli äidinkielesi ei ole suomi, sinulla tulee olla suomenkielentodistus tasoa B1)

Toivomme sinulta:
• Reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta
• Tiimityöskentelytaitoja
• Tarkkuutta ja huolellisuutta

Tarjoamme sinulle:
• Mukavan työn laadukkaiden tuotteiden parissa
• Mahtavan työyhteisön ja esimiesten tuen
• Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
• Keikkatyön, joka mahdollistaa esim. opinnot tai muun osa-aikatyön
Muut tiedot
Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Aamuvuorot ovat ma-la klo 6-14 ja iltavuorot ovat ma-pe klo 14-22. Palkka maksetaan Elintarvikealojen työehtosopimuksen mukaan. Työ on keikkaluontoista ja voit itse vaikuttaa työvuoroihisi. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Jos kiinnostuit, käy jättämässä meille hakemus osoitteessa www.vmp.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haethan paikkaa siis mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Helsingin HR-konsultti Essi Mäkinen (puh. 0403075107 ja e-mail essi.makinen@eezy.fi). Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.
Kesto
sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Essi Mäkinen, essi.makinen@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.02.2020 mennessä.