(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijöitä elintarviketehtaaseen
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Etsitkö joustavaa ja kivaa keikkatyötä? Haemme asiakkaallemme keikkailevia elintarviketyöntekijöitä ainakin syyskuun loppuun saakka.

Tarjoamme kylmää kyytiä vauhdikkaassa ympäristössä itä-Helsingissä. Elintarviketyöntekijänä pakkaat tuotteita nopeatempoisessa tahdissa viileissä olosuhteissa. Työn lomassa voit heittää läppää työkaverisi kanssa - tai antaa ajatusten levätä, kunhan työt rullaavat kuten pitää.

Vaikka työ itsessään voi olla välillä rutiininomaista, saat tällä työllä arkeesi vaihtelua ja joustavuutta: Baronan keikkatyöntekijänä pääset tekemään töitä oman aikataulusi mukaan. Töitä on tarjolla sekä aamuvirkulle, että illemman ilkalle - ja voit ottaa myös viikonloppuvuoroja, joten työviikko on helposti räätälöitävissä monenlaiseen elämäntilanteeseen. Tällä hetkellä aamuvuorolainen tulee töihin kello 6, ja ja iltavuorolaisen vuoro alkaa viimeistään klo 15, mutta mahdollisuus on muihinkin vuoroihin.

Työvuoroja on tarjolla sesonkiluonteisesti, joten elintarviketyöntekijän keikat sopivat hyvin muiden töiden täydennykseksi. Pääset töihin käsiksi perehdytyksellä.

Hakijalta vaaditaan

• Hygieniapassi

• 18 vuoden ikää

• Suomen kielen taitoa

Toivomme, että sinulla olisi aktiivinen ja rohkea asenne: uskallat puuttua poikkeamiin linjastolla ja kysyt apua, mikäli työ ei rullaa. Tällaisessa pestissä on tärkeää, että työ on kivaa ja sujuvaa, joten siinä määrin on hyvä handlata ryhmätyöskentelytaitoja.

Jos et säikähdä fyysistä työtä kylmätiloissa, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää ja toivottaa tervetulleeksi porukkaan!

Hae mukaan jo tänään!

Käy kurkkaamassa aikaisemman keikkatyöntekijän Eevan tarina: https://careersblog.barona.fi/eeva-kerrytti-opiskeluaikanaan-arvokasta-ty%C3%B6kokemusta-barona-flexill%C3%A4