Keikkatyöntekijä
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Haemme asiakasyrityksillemme vaihteleviin työtehtäviin KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti esim. tiskaus, siivous- ja puhtaanapitotöitä, sekä elintarviketeollisuuden ja ravintola-alan töitä.

Toivomme sinulta ripeää ja reipasta työskentelyotetta sekä halua tehdä töitä. Nämä keikkatyöt ovat luonteeltaan sellaisia, että ahkeralla asenteella pärjää pitkälle.

Keikkoja on tarjolla arkisin sekä viikonloppuisin, niin aamu- kuin iltavuoroja. Työntekijät saavat valita vuoroja omien aikataulujensa mukaan.

Mikäli olet lisätienestiä vailla etenkin kesän aikana, jätä pikaisesti työhakemuksesi oheisen linkin kautta niin voimme keskustella tarkemmin sinulle soveltuvista työvaihtoehdoista.

Lisätiedot:

Sami Ikävalko

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot