(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijä
Go On Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Töihin Go On Joensuun kautta!

Haemme lisää keikkatyöntekijöitä eri asiakasyrityksillemme Joensuuhun ja lähialueille. Olitpa vasta työurasi alussa tai jo kokeneempi tekijä, meillä on paikka sinulle. Tarjoamme töitä tilanteesi mukaan, useilla eri toimialoilla. Juuri nyt haemme vahvistusta asiakkaidemme tilapäiseen työvoiman tarpeeseen erityisesti teollisuudessa ja rakennusalalla.

Toivomme sinulta ennen kaikkea joustavuutta joskus nopeallakin aikataululla tuleviin työvuoroehdotuksiin. Aikaisempi kokemus teollisesta tai rakennustyöstä on plussaa, mutta ei välttämätöntä, sillä tärkeintä meille on positiivinen asenne sekä reipas ote työhön. Rakennusalan keikkoja varten tarvitset työturvallisuuskortin, teollisuuden puolella se katsotaan eduksi. Eduksi katsomme myös ajokortin ja auton käyttömahdollisuuden, sillä osa työkohteista sijaitsee Joensuun ulkopuolella.  

Tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan mahdollisine lisineen sekä mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Halutessasi voit myös kasvattaa ammattitaitoasi ja työskennellä useammalla asiakkaallamme. Työvuorotarjoukset saat kätevästi tekstiviestillä tai mobiilisovelluksen kautta. Sinulla on myös käytössäsi Go Onin henkilöstöedut.

Haluatpa lisätienestejä opintojen oheen tai kartuttaa tiliäsi lisätöitä tekemällä, jätä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi kokemuksestasi ja toiveistasi haettavan työn suhteen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-koordinaattori Milena Rahi, p. 050 477 3860 (ma-pe klo 9-16), milena.rahi@go-on.fi