(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijä
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2020

Oletko ripeä, oma-aloitteinen ja luotettava työntekijä, joka etsii lisäansioita tai töitä vaikkapa opiskelujen oheen? Haemme eri aloilla toimiville asiakkaillemme reippaita


KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ.


Keikkatöitä on tarjolla esimerkiksi rakennuksilla, kaupan alalla, siivoustehtävissä sekä kiinteistö- ja ravintola-alalla. Keikat tulevat usein pikaisella varoitusajalla, joten toivomme mahdollisuutta lähteä töihin nopealla aikataululla. Keikat ovat usein lyhyitä ja sovitaan aina erikseen. 

Toivomme hakijalta joustavuutta ja iloista asennetta työntekoon! Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden sekä työturvallisuuskortin. Palkkaus on TES:n mukainen. 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi tulemaan osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=333. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi, niin voimme löytää juuri Sinulle sopivia keikkoja!

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.