(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijä
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019
HAKUSESSA KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ!

Oletko kiinnostunut lisätienestien ja arvokkaan työkokemuksen kerryttämisestä opintojen ohella tai ennen varusmiespalvelukseen menemistä? Haluatko luoda arvokkaita kontakteja tulevaisuutta varten tai oletko kenties työnhaussa oleva tekijä, joka haluaa näyttää osaamisensa ja saada jalkaa oven väliin? Jos tunnistit itsesi, niin tämä viesti on juuri sinulle, sillä Manpowerilla on tällä hetkellä haku päällä.

Etsimme jatkuvasti keikkatyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin asiakkaillemme ympäri Turun & Tampereen talousalueita. Tehtävät saattavat vaihdella muun muassa varastoalan työtehtävistä pihanrakennukseen ja siivousalan tehtävistä autonpesuun asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Monipuoliset tehtävät ovat erinomainen mahdollisuus kerryttää työkokemusta tai luoda kontakteja ja antaa hyviä työnäytteitä pidempiä työsuhteita silmällä pitäen.

Etsimämme henkilöt ovat ahkeran ja positiivisen työotteen omaavia motivoituneita tekijöitä. Olet halukas joko vahvistamaan aikaisemman kokemuksen tai koulutuksen mukanaan tuomaa työkokemusta tai vaihtoehtoisesti kerryttämään kokemusta täysin uusilta aloilta. Kykenet itsenäiseen työhön ilman jatkuvaa ohjaamista tai tehtävän niin vaatiessa myös osana tiimiä.

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan monipuolisia ja mielekkäitä työtehtäviä ja arvokkaita kontakteja työelämää silmällä pitäen. Kontaktien luominen on nykyajan työelämässä yksi tärkeimmistä asioista ja monipuoliset tehtävät eri toimijoilla antavat erinomaiset mahdollisuudet rakentaa omaa verkostoa ja saada jalkaa oven väliin tulevaisuutta silmällä pitäen. Palkan suhteen noudatamme asiakkaillamme käytössä olevaa TES:iä joka saattaa vaihdella työtehtävästä riippuen.

Työsuhteet ovat raamisopimuksia ja työtuntien määrä vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan. Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi -sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Kerro hakemuksessasi, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja miksi juuri sinut tulisi valita. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten olethan nopea hakemuksesi kanssa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Sourcing -konsultti Hannu Pelli numerossa 040 193 0347 tai sähköpostilla hannu.pelli@manpowergroup.fi Voit myös laittaa kyselyjä tehtävistä tekstiviestin tai WhatsAppin välityksellä.