(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijä
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Oletko ripeä, oma-aloitteinen ja luotettava työntekijä, joka etsii lisäansioita tai töitä vaikkapa opiskelujen oheen? Haemme eri aloilla toimiville asiakkaillemme reippaita

KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ.

Keikkatöitä on tarjolla esimerkiksi rakennuksilla, kaupan alalla, siivoustehtävissä sekä kiinteistö- ja ravintola-alalla. Keikat tulevat usein pikaisella varoitusajalla, joten toivomme mahdollisuutta lähteä töihin nopealla aikataululla. Keikat ovat usein lyhyitä ja sovitaan aina erikseen. 

Toivomme hakijalta joustavuutta ja iloista asennetta työntekoon! Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden sekä työturvallisuuskortin. Palkkaus on TES:n mukainen. 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi tulemaan alla olevan hakulomakkeen kautta. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi, niin voimme löytää juuri Sinulle sopivia keikkoja!

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.