(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijä (varasto- ja kuljetus)
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Etsimme vähintään B-ajokortin omaavia tunnollisia ja huolellisia KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

Mitä tarjoamme?

Joustavan työympäristön, mukavat työkaverit, kilpailukykyisen palkkauksen sekä pääsyn mitä erilaisimmille mielenkiintoisille työkeikoille. Keikkatyöntekijöitä tarvitaan lähinnä kuljetus- ja roudaustöihin sekä varastotöihin.

Työkeikkojen vaativuus asetetaan sopivaksi työkokemukseen nähden ja töihin perehdytetään työnteon ohessa.

Tyypillisimpiä työsuoritteita ovat vuokrakalusteiden, esiintymislavojen yms. paketti-/kuorma-autokuljetukset pääkaupunkiseudulla ja keikasta riippuen myös vuokratuotteiden paikoilleen laittamista. Lisäksi varastotöissä tarvitaan ajoittain apukäsiä. Kullakin keikalla tarvittava työntekijämäärä vaihtelee yhdestä useisiin ihmisiin riippuen keikan suuruudesta ja aikataluista. 

Minkälaisia tyyppejä etsimme?

Erityisesti työnsä vakavasti ottavia, luotettavia ja ihmisten kanssa hyvin juttuun tulevia tyyppejä! Luotettavuus on kaikki kaikessa, sillä keikkatyöntekijän vastuulla saattaa olla esimerkiksi tavaroiden iltatilaisuuteen vieminen, jolloin sovituista aikataluista on pidettävä kiinni ja muutoinkin huolehdittava asiakkaamme laatuvaatimuksista.

Tieto lisäkäsiparien tarpeesta ilmaantuu toisinaan yllättäen ja mitä vapaammin olet käytettävissä lyhyenkin varoitusajan työkeikkoihin, sitä parempi.

Näistä plussaa

  • Hyvä suomen kielen taito
  • C-ajokortti ammattiajoluvalla (sekä halua ja kykyä ajaa paketti- ja kuorma-autoa turvallisesti Helsingissä)
  • Pääkaupunkiseudun ja juhlatilojen ja -paikkojen tuntemus
  • Työkokemus kuljetus- tai roudaustöistä
  • Mahdollisuus ja halu tehdä töitä iltaisin ja viikonloppuisin, toisinaan yömyöhäänkin