Keikkatyöntekijä, puhtaanapito ja ulkoalueiden hoito (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Oletko ripeä, oma-aloitteinen ja luotettava työntekijä, joka etsii lisäansioita tai töitä vaikkapa opiskelujen oheen? 

Haemme jatkuvasti asiakkaallemme reippaita 

KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

erilaisiin työtehtäviin puhtaanapidon pariin!


Keikkatöitä on tarjolla monipuolisesti eri siivoustehtävissä, kuten yleisten tilojen puhtaanapidon tai ulkoalueiden hoidon parissa.

Keikat tulevat usein pikaisella varoitusajalla, joten toivomme hakijoilta joustavuutta lähteä töihin nopeallakin aikataululla. Keikat ovat usein lyhyitä, sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaan alueella ja sovitaan aina keikkakohtaisesti. Usein keikkatöiden kautta on kuitenkin hyvä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti!

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea reipasta ja iloista asennetta työntekoon! Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on hyödyksi, mutta se ei ole vaadittua. Lisäksi eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden kohteiden välisen liikkumisen kannalta. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jatkuvasti, joten lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikimmiten. Kerrothan meille työtaustastasi ja siitä, millaisista tehtävistä olet erityisesti kiinnostunut, niin voimme löytää juuri sinulle sopivia töitä!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1105 

Lisätietoja tästä tehtävästä saat arkisin klo 8-16 hr-koordinaattori Aleksi Aallolta, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot