(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijä, keräily ja pakkaus
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Oletko ripeäotteinen tiimipelaaja joka taitaa myös itsenäisen työskentelyn? Saatat olle etsimämme tekijä!

Etsimme nyt Turengissa sijaitsevalle asiakkaallemme useita tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä painotuotteiden keräily- ja pakkaustyön pariin!

Työtehtäviisi tulee lukeutumaan painotuotteiden tuotannon loppupään monipuoliset tehtävät keräilyn ja pakkauksen parissa. Tehtävissä menestyminen edellyttää ripeitä työotteita, valmiutta 2-vuorotyöhön sekä tiimipelaajan mentaliteettiä. Työn luonteen ja käsiteltävien aineistojen johdosta tehtävään valittujen henkilöiden luottotiedot tarkistetaan.

Valitut tekijät työllistyvät vuokratyösuhteeseen ja sopimus solmitaan keikkatyösopimuksena, joten tämä työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijoille! Valituille työntekijöille voidaan tarjota mahdollisuuksien mukaan keikkatyötä myös muiden projektien tiimoilta.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi