(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyöntekijä, AGCO Power Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemmekin nyt asiakkaallemme AGCO Powerille uusia keikkatyöntekijöitä.

Haemme tekijöitä sekä moottorikokoonpanon, että sisälogistiikan tehtäviin. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä ja työsuhde kestää alustavasti vuoden loppuun asti. 

Kokoonpanossa toivomme hakijoilta kokemusta asennuksen, kokoonpanon tai koneiden parissa. Työssä käytetään paljon paineilmatyökaluja, joiden toivomme olevan hakijoille jo entuudestaan tuttuja. Harrastuneisuus esimerkiksi autojen tai mopojen parissa katsotaan myös eduksi.
Logistiikan tehtävissä toivomme, että hakijat ovat aikaisemmin ajaneet trukkia. Ennen kaikkea molemmissa tehtävissä odotetaan reipasta asennetta ja innokasta työotetta. Työsuhteen alussa on kattava kahden viikon perehdytysjakso. 

Työ on keikkaluonteista ja sopiikin hyvin myös opintojen tai toisen työn oheen. Alustavasti töitä on tarjolla 2-5 vuoroa viikossa. Tarjolla olevista vuoroista voi valita itselleen sopivat. Töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa.

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. 

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Laura Arvonen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, puh. 050 597 5922 tai laura.arvonen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.