Keikkatyöntekijä Äänekoskelle elintarvikesiivoukseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Etsimme KEIKKATYÖNTEKIJÄÄ elintarvikesiivoustehtäviin asiakaskohteeseemme Äänekoskelle.


Yleisimpiin työtehtäviin kuuluu elintarviketehtaan tuotanto- tai sosiaalitilojen siivousta. Töitä on arkisin ja viikonloppuisin klo 14 - 6 välillä. Töitä on viikossa 0 - 37,5 tuntia asiakkaan tuotannon mukaan. Työ on vakituinen ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti. Edellytämme näissä tehtävissä täysi-ikäisyyttä.


Lähetä hakemuksesi viimeistään 26.7.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot