Keikkatyöläisiä ruokapalveluun
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Etsitkö joustavaa työtä, jonka voit sovittaa omaan arkeesi sopivaksi? Kiinnostaako sinua keittiön monipuoliset tehtävät? Jatka lukemista, tämä työpaikka voi olla sopiva juuri sinulle! 

Etsimme asiakasyrityksellemme keikkalaisiksi RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ JA/TAI ASTIAHUOLTAJIA Rovaniemelle. Työajat ajoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville kello 7-16 välille mutta myös viikonloppu kohteita on. Työkohteinasi ovat mm. koulut ja päiväkodit. Työkohteiden luonteen vuoksi työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Työtehtäviäsi ovat ruokapalvelutyöntekijänä keittiön tehtävien hoito itsenäisesti: valmistat aamupalan ja välipalan, kuumennat lounasruoan ja laitat sen esille, hoidat astiahuoltoa sekä keittiön siivoustehtäviä. Astiahuoltajana osallistut keittiön astiahuollon tehtävien lisäksi keittiön siivoustehtäviin, ja nämä työt ajoittuvat yleensä lounasaikoihin. 

Toivomme iloista asiakaspalveluasennetta ja kykyä joustavaan sekä itsenäiseen työskentelyyn. Ruokapalvelutyöntekijältä toivomme lisäksi aiempaa kokemusta ja/tai alan koulutusta, sillä työssä pitää osata työskennellä kyseisessä roolissa yksin. Molemmissa rooleissa edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia ja rikostaustaotetta. 

Ennen työsuhteen alkua työntekijän tulee esittää voimassa oleva hygieniapassi, rikostaustaote ja salmonellatodistus. Nämä todistukset on helppo saada ja hygieniapassiin menee kursseja päivittäin, meidän HR-konsulttimme voivat tarvittaessa ohjeistaa sinulle miten nämä hankitaan. 

Keikkatyö - miksi se kannattaa? Keikkatyöntekijän parhaita puolia on esimerkiksi se, että voit ottaa tarjottavia työvuoroja vastaan juuri siten, kuin sinulle itsellesi sopii. Voit mukavasti sovittaa tämän työn yhteyteen muita töitä tai vaikka opiskella. Mikäli haluat työskennellä puolet vuodesta ja pitää lomaa toiset puoli vuotta, keikkalaisena sekin onnistuu, sillä sinä itse päätät käytettävyytesi! 

Personalhuset työnantajana: Meidän kauttamme voit työllistyä keikkalaiseksi usealle eri toimialalle. Palkkaus riippuu toimialasta ja kokemusvuosista, ota rohkeasti yhteys HR-konsultteihimme niin ratkomme yhdessä askarruttavat kysymykset aiheen tiimoilta. Meidän kauttamme voi työllistyä myös vakituisesti tai määrä-aikaisesti. 

Kiinnostuitko? Laita hakemus linkin kautta CV:n kera, työtä on tarjolla heti alkavaksi. Lisätietoja saat HR-konsultiltamme Erja Elonen          p. 040 551 8551 tai erja.elonen@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot