Keikkatyöläisiä metalliteollisuuden tuotannon tehtäviin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme keikkatyöläistä metalliteollisuuden tuotannon tehtäviin Vaasaan.

Asiakkaamme on tunnettu vakavarainen yritys. He ovat sitoutuneet kehittämään ja valmistamaan asiakkailleen laitteita ja työvälineitä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Asiakkaamme tärkeimpiä tavoitteita on saavuttaa korkea asiakastyytyväisyys kannustamalla työntekijöitään itsenäiseen vastuulliseen työskentelyyn ja sitä kautta huipputuloksiin. Heille yhdessä tekeminen ja oman työn arvostus ovat työssä menestymisen tärkeimpiä arvoja. 

Työtehtävät vaihtelevat kokoonpano tehtävistä mekaanisiin perustehtäviin ja pakkaamiseen. Riittää siis, että sinulla on koulutustausta ja jonkin verran työkokemusta esimerkiksi metalli- tai rakennusalan työtehtävistä ja että sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn kädentaitoa vaativissa tehtävissä sekä erittäin sujuva tiimityöskentelytaito. 

Työssä tarvitset hyvää asennetta, olet innokas oppimaan uutta, teet sen minkä lupaat ja olet erittäin joustava työaikojen suhteen. Työ on projektiluontoista, joten työsuhteiden pituudet vaihtelevat. Tarve on pidempiaikainen, mutta työtunnit per viikko vaihtelevat paljon.

Osoittaessasi ammattitaitosi ja oikean asenteesi työtä kohtaa, on sinulla mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituisesti.

Kerro rohkeasti hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi, jotta osaamme yhdistää oikean tekijän oikeaan tehtävään!

Tarjoamme sinulle osaamisesi mukaisen palkkauksen, työkokemusta monipuolisista tehtävistä sekä reilun ja mukavan tiimin tuen.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään Amikon kautta lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten ja työt alkavat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sonja Ahonen, p. 0503110774 sonja.ahonen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1389327
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa