Keikkatyöhön kakkujen valmistamiseen
Barona Flexible Industries Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Oletko näppärä käsistästi? Kiinnostaako nopeatempoinen työ elintarviketehtaassa? Hae mukaan keikkatyöntekijäksi asiakasyrityksellemme tekemään kakkuja!

Haemme asiakkaallemme Lahteen elintarviketyöntekijöitä tuotantolinjalle valmistamaan voileipäkakkuja.

Työ on nopeatempoista tuotantolinjatyötä, jota tehdään +6 asteen lämpötilassa. Työtahti on kuitenkin sen verran ripeä, että kylmä ei kerkeä tulla! Linjastolla työskentely on pitkälti manuaalista ryhmätyötä, joten sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja suomen kielen taito.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet näppärä sormistasi, motivoitunut ja omaat hyvän asenteen. Työtehtäviisi kuuluu tuotteiden valmistus, pakkaaminen ja muut työnantajan määräämät tehtävät.

Hygieniapassi on pakollinen. Jos sinulla ei ole hygieniapassia, niin sen hankkiminen on nopeaa ja koulutuksia järjestetään etänä monessa paikassa tällä hetkellä!

Eduksi luettavat asiat:

  • Suomen kielen taito
  • Auto (pääsee kulkemaan myös julkisilla)
  • 18 vuoden ikä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään taitojasi elintarviketeollisuudessa ja olemaan mukana eri prosessinvaiheissa. Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti muutaman vuoron viikossa. Työ on aamuvuoropainotteista, ja vuorot alkavat 7-7:30 välillä, ma-pe välisenä aikana.

Käymme hakemuksia läpi jo ennen kuin hakuaika päättyy, joten olethan nopea ja laitat hakemuksen pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot