(Poistunut julkaisusta)

Keikkatyö Terminaaliin ja varastoon
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Nopean Toiminnan Joukot Oy hakee nyt runsaasti terminaali- ja varastoalan työntekijöitä työskentelemään asiakkaillaan. Asiakasyrityksemme on saanut merkittäviä lisätilauksia työvoimalle tällä sektorilla ja täten tiedämme pystyvämme tarjoamaan runsaasti keikkaluontoista työtä. Vaikka kyseessä onkin keikkatyö, niin tiedämme että osalle työntekijöitä pystytään tarjoamaan lähes täyttä kuukautta töiden parissa, mikäli sinulla itselläsi riittää vain työhaluja.

 

Nopean Toiminnan Joukot Oy (NTJ.fi) hakee vahvuuteensa jälleen lisää työntekijöitä, joilla löytyy ahkera ja reipas käsipari, sekä jotka ovat kiinnostuneet monipuolisista keikka- ja projektitöistä Uudenmaan alueella. Tarjoamme vuosittain kymmeniä tuhansia tunteja töitä erittäin monipuolisten keikkatöiden parissa ja toivomme että tulet mukaan osaksi Nopean Toiminnan Joukkojen tarinaa.

Lue lisää ja tutustu NTJ:hin osoitteessa www.ntj.fi/

Nopean Toiminnan Joukkojen ideana on saada työvoima ja työn tarjoaja kohtaamaan entistä joustavammin, sillä muutaman päivän/viikon mittaisiin tehtäviin on yrityksillä usein tarpeita, mutta tekijöiden löytäminen on usein vaivalloista. Samalla tarjoamme mahdollisuuden lisätienesteihin joko opiskelijoille, yrittäjille, muissa osa-aikaisissa tehtävissä työskenteleville tai ihan vain keikkatöistä kiinnostuneille.

Varsinkin työtä juuri nyt vailla oleville suotu mahdollisuus ansaita 300e kuukaudessa menettämättä työttömyyskorvaustaan, on varsin kannustava vaihtoehto etsiessä vakituisempaa työpaikkaa. Työntekijöiltämme edellytämme täysi-ikäisyyttä, joustavuutta, luotettavuutta ja reipasta asennetta. Myös suomen kielen ymmärrys on monilla asiakkaillamme työskennellessä välttämätön, vaikka kaikki tehtävämme eivät sitä suinkaan edellytä ja pelkällä englannin kielellä voidaan joissain tehtävissä toimia.

Kaikki NTJ:n kautta välitettävä työ on tehtävissä ahkerien käsiparien kautta, emmekä vaadikaan erityisosaamista, kunhan asenne on kohdallaan! Erityisosaamisesta voi kuitenkin olla hyötyä, joten muistathan merkitä hakemukseen, mikäli sinulla on: mm. koneajotaitoja, puutarhuritaitoja, työturvallisuuskortti, trukkikortti tai hygieniapassi. Myös ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat usein isoksi eduksi.

-Ulkoaluehuoltomiehen työt, pihojen puhtaanapito
-Muutto-/kantotyöt
-Varastotyöt
-Lumityöt talvisin
-Avustavat toimistotyöt
-Piha- ja vihertyöt
-Pakennusaputyöt
-Lomatuuraukset

Tätä NTJ siis on:

-Joustavat työajat (päätät itse, milloin otat työtä vastaan ja kuinka paljon teet tunteja kuukaudessa)
-Monipuolisia työtehtäviä
-Tärkeää työkokemusta
-Hyvää palkkausta (palkka alk. 11e/h, min. 4h palkka)
-Uusia mahdollisuuksia (mm. työllistyä pidemmäksikin aikaa ja vakituisesti)
-Hyvin tehtyä työtä (vastaanotettu työkeikka on työntekijältä lupaus tehdä työ kunnolla ja parhaalla mahdollisella osaamisellaan)

Haemme työntekijöitä koko Uudenmaan alueelle, mutta eniten tehtäviä on tarjolla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita aina sitä mukaan, kun saamme hakemuksia.

NTJ Palvelunumero
020-769 8923
ntj@wippiiwork.com