Keikkatöihin PK-seudulle
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Keikkatöihin PK-seudulle

 


Yritysesittely

Eezy on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Ihmiskunta siirtyy työn ajasta tekijöiden aikaan. Me Eezyllä autamme tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Kehitämme työpaikkoja paremmiksi ja teemme tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Autamme ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.

Me Eezyllä toteutamme työelämän unelmia. Autamme teitä, jotka haluatte päättää itse missä, miten ja milloin työskentelette ja teitä, joiden ammattina on yrittää uutta ja kehittää tulevaisuuden työtä


 

----------

Tehtävänkuvaus

Haluatko itse päättää työaikasi ja työtehtäväsi? Etsitkö joustavaa keikkatyötä, jota voit tehdä just silloin, kun sulle sopii? Haluatko vaihtelevia työtehtäviä ja työpaikkoja? Meidän keikkatöissä tämä kaikki on mahdollista.

Töitä voit tehdä oman tilanteesi mukaan joko pari kertaa kuussa tai useamman kerran viikossa. Työtarjouksia saat laidasta laitaan aina kevyestä asiakaspalvelusta fyysisiin kantohommiin. Työviikkosi voi koostua esimerkiksi muuttotöistä, rakennustöistä, tuotannon töistä ja järkkäri hommista. Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiville 8-16 väliin.

Käy tsekkaa, millaista keikkaduuni meillä on alla olevasta linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=z_0UuiKxupY----------

 

Mitä odotamme hakijalta

Suurin osa työtehtävistä ei vaadi kokemusta tai koulutusta vaan hommiin pääsee kokemattomampikin tekijä. Keikkatyö meillä voi olla sulle esimerkiksi ensimmäinen duuni, joka antaa myös hyvät mahdollisuudet päästä kiinni pidempiin määräaikaisuuksiin tai vakituisiin työsuhteisiin. Keikkatyössä pääset testaamaan useampaa eri alaa ja löytämään oman juttusi!

Edellytämme keikkatyöntekijöiltä suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

 

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti pääosin arkisin 8-16 välisenä aikana. Tarjoamme keikoilta aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

---------- Miten haet työpaikkaa

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.


---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Helsingin Malmin toimiston HR-konsultit

0403075100

helsinki@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375688
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Muu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 16.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa