(Poistunut julkaisusta)

Keikkatöihin Novartin kalustekannoille!
Novart Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019
Novart Oy
Suomen suurin keittiökalusteiden valmistaja Novart Oy kuuluu kansainväliseen Nobia-konserniin, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa. A la Carte- ja Petra-keittiökalusteiden lisäksi Novartin valikoimaan kuuluvat kylpyhuonekalusteet sekä kodin muut kiinteät säilytyskalusteet.
Toimenkuva
Nautitko fyysisestä työstä? Viihdytkö vaihtelevissa työympäristöissä? Haluatko päästä vaikuttamaan siihen missä ja milloin olet töissä? Onko sinulla työturvakortti jo valmiiksi tai olet suunnitellut hankkivasi sellaisen? Jos vastasit edellä kysyttyihin asioihin kyllä, niin meillä on sinulle sopivia töitä tarjolla!

Etsimme kantajia keikkaluontoiseen työhön rakennustyömaille ja voit itse vaikuttaa siihen minä päivinä olet töissä. Työ sijoittuu arkisin 7-15.30 välille ja kohteet sijaitsevat PK-seudulla. Tarvittaessa voimme kouluttaa työturvakortin sinulle maksutta. Saat meidän kautta myös kaikki muut työssä tarvittavat varusteet.
Odotamme sinulta
Tämä työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta vaan hakusessa on hyvän asenteen ja fyysisen kunnon omaavia kavereita!
Koulutus ja työkokemus
Työssä menestyminen vaatii:
-Suomen kielen taito
-Tekemisen meininki
-Hyvä fyysinen kunto

Eduksi katsomme
-Mahdollisuus oman auton käyttöön
-Kokemus fyysisistä tai rakennusalan työtehtävistä
-Urheilutausta
Muut tiedot
Täytä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae tehtävää Keikkatöihin Novartin kalustekannoille!, mikäli koet, että tämän tyyppinen työskentely sopisi juuri sinulle. Palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin HR-koordinaattori Olli Nyman arkisin 9-15 numerosta 050 443 2915 tai sähköpostitse olli.nyman@vmp.fi
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@vmp.fi, 050 443 2915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.09.2019 mennessä.