(Poistunut julkaisusta)

Keikkatiimin vetäjä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Pidätkö tiimityöskentelystä? Onko sinulla tarkka silmä työn laadun suhteen? Haluatko päästä ohjaamaan ja tukemaan omaa tiimiä työssäsi?


Etsimme positiivista ja vastuuntuntoista SIIVOUKSEN TIIMINVETÄJÄÄ keikkaporukkaan Kotka – Hamina alueelle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta sekä viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo sekä ratkaisukyky. Kaikessa toiminnassamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne ja aito välittäminen. Valintojamme ohjaavat ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus pitäessämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä.


Tässä tehtävässä vastaat päivittäiseen siivoustyöhön liittyvistä tehtävistä, kuten työntehtävien organisoinnista, perehdytyksestä ja valvonnasta kentällä. Työaikasi sijoittuu kaikille viikonpäiville klo 6 - 22 välille. Päivässä tunteja kertyy keskimäärin 6 - 7,5h riippuen töiden määrästä. Työsuhteesi tulee olemaan osa-aikainen ja vakituinen.


Odotamme sinulta luotettavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tähän työhön tarvitset aikaisempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä, puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksi. Tunnet yleisimmät siivouskoneet-, menetelmät- ja materiaalit, puhut sujuvasti suomen kieltä, omaat hyvän fyysisen peruskunnon sekä erinomaiset tiimityöskentelytaidot. Osallistut käytännön työhön ja tulet toimimaan esimerkkinä omalle tiimillesi, joten positiivinen ja kannustava asenne ovat etunasi. Sinun tulee osata ottaa vastuuta sekä johtaa tiimiäsi sillä toimit itsenäisesti Kotka – Hamina alueella. Edellytämme B – ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta suuren alueen vuoksi.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tarjoamme mahdollisuuden opiskella työn ohessa ja edetä vastuullisempiin tehtäviin! Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 29.10..2020. Työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -