(Poistunut julkaisusta)

Keikkatarjoilija Flamingon Amarilloon, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Oye amigo! Maistuisiko sinulle kevyt kesätyö keskellä Amarillon mukavaa Texas meininkiä? Onko haaveissasi matka, mutta eurot puuttuvat? Vai tuntuuko siltä, että kesällä olisi aikaa tehdä hiukan töitä kaiken chillaamisen ohessa?

Flamingon Amarillossa on nyt osa-aikaiselle À LA CARTE -TARJOILIJALLE kesätöitä!

Amarillon herkut sujahtavat nälkäisen ruokailijan vatsaan yllättävänkin nopeasti. Samanlaista vauhtia toivomme myös ravintolan tulevalta kiire iltojen tarjoilijalta, sillä tämä työ vaatii tekijältään sekä hyvää fiilistä, että ripeää oma-aloitteista työskentelyotetta. Jos ravintolamaailmassa työskentely on sinulle tuttua puuhaa ja työskentelet iloisella tekemisen meiningillä, olet erittäin suurella todennäköisyydellä juuri hakemamme henkilö. Amarillon porukka kaipaa apuasi viikon vilkkaimpiin päiviin eli perjantai- ja lauantai-iltoihin kesä-elokuun ajalle. Suurella todennäköisyydellä voit jatkaa tässä ravintolassa keikkailua myös syksyllä ja talvella niin halutessasi.

Onko sinulla Amarillo-olo ja muutama lisäeuro maistuisi makealta? Loistavaa! Hyppää mukaan lähettämällä hakemuksesi jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Englannin kielen taito