Keikkasiivoojia
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Haemme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavia SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme TAMPEREELLE.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tässä tehtävässä huolehdit ylläpitosiivouksesta asiakaskohteissamme Tampereen alueella. Työtä tehdään arkisin sekä viikonloppuisin klo 06:00 - 22:00 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tarvittaessa töihin kutsuttava.


Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa siivoustyökokemusta ja eduksi katsomme alan koulutuksen. Lisäksi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja hyvän fyysisen peruskunnon, sillä työ on fyysisesti raskasta. Arvostamme reipasta, vastuullista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Katsomme eduksi työturvallisuuskortin.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työympäristön! Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Koulutus- ja valmennusohjelmien avulla tuemme henkilöstömme urapolkuja ja ISS:llä uramahdollisuutesi ovat loputtomat. Tarjoamme paikan missä voit kasvaa! Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla 


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 17.10.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla.
Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot