(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA tiimiimme Vantaan, Keravan ja Tuusulan alueelle.


ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu tehtäväksi ma-su klo 6-23 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tarvittaessa töihin kutsuttava.


Toivomme, että sinulla on reipas asiakaspalveluasenne ja oma-aloitteinen työote. Alan koulutus ja siivouskokemus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoaajokorttia sekä suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen  työote sekä positiivinen asenne työntekoon. 


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 18.12.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -