(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Etsitkö opiskelun vastapainoksi työtä vai kaipaatko muuten vain lisäansiota?


Me etsimme nyt työhön tarttuvia Siivoojia keikkatyöhön Ouluun.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivoukset eri kohteissa Oulun alueella. Kohteina ovat esimerkiksi toimistot, kokoustilat sekä myymälät. Työ on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä, joustavasti. Max 24h/ kuukaudessa. Mahdollisuus myös lisätuntien tekoon.

Tähän tehtävään emme vaadi aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalla, katsomme sen toki eduksi. Mikäli olet reipas, oma-aloitteinen oppimishaluinen ja innokas tekijä, tämä voi olla juuri sinulle sopiva työ joustaen oman elämäntilanteesi mukaan! Koulutamme sinut kaikkiin kohteisiin sekä työvälineisiin perusteellisesti joten tarvitset vain ennakkoluulottoman ja avoimen asenteen.

B- ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat kohteiden välillä kulkemista, muttei ole välttämätön. 

Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme ja täytä hakemus heti osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.10.2019.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –