Keikkasiivoojia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Etsitkö joustavaa lisätyötä syksylle esimerkiksi opintojen oheen? Jatka siis lukemista!

Haemme nyt SIIVOOJIA keikkaluontoisiin työsuhteisiin Päijät-Hämeen alueelle, pääasiassa Lahteen.

Siivoojana huolehdit asiakaskohteidemme yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Tarjoamme pääasiassa osa-aikaista ja keikkaluontoista siivoustyötä monipuolisissa työkohteissa: työ voi olla porras-, toimisto-, koulu- tai muuta yleissiivousta sekä rakennussiivousta.

Mitä odotamme sinulta? Sinulla voi olla jo hieman aiempaa kokemusta siivoustehtävistä ja ennen kaikkea intoa oppia uutta. Omaksut uusia työtehtäviä nopeasti ja haluat tehdä työt sujuvasti ja laadukkaasti. Edellytämme palveluhenkistä ja vastuullista työotetta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Ajokortista ja auton käyttömahdollisuudesta on etua, sillä työkohteet saattavat sijaita keskustan ulkopuolella tai saatat joutua siirtymään työpaikasta toiseen työvuoron aikana. Työturvallisuuskortti katsotaan myös eduksesi, etenkin, jos haluat työskennellä rakennussiivouksen parissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta ja kerro meille lisää itsestäsi! Kerro myös, millä alueella ja kuinka paljon olet kiinnostunut työskentelemään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja työt voit päästä aloittamaan joustavasti tilanteesi mukaan.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286334
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme