Keikkasiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018 

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Etsimme nyt reippaita KEIKKASIIVOOJIA Kruunupyyhyn.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous erilaisissa asiakaskohteissamme tarvittaessa töihin kutsuttavassa työsuhteessa. Tuuraat henkilöstöämme tarvittaessa ja näin ollen työvuorot vaihtelevat arkipäivien sekä viikonloppujen välillä aamu-, ja iltavuoroissa. Työajat alkavat aamuvuoroissa aikaisintaan klo 07 ja päättyvät myöhäisimpään klo 22:00. Työsuhde on vakituinen ja sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansiota etsivälle.


Arvostamme aiempaa kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksesi kuten myös suoritetut ensiapu-, sekä työturvallisuuskortit. Nämä eivät kuitenkaan ole pakollisia sillä perehdytämme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteisiin sekä aurinkoista palveluasennetta. Kohteiden välillä kulkeminen edellyttää myös B-ajokorttia. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.10.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1189470
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 21.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kruunupyy