(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä kesän tai välivuoden ajaksi? Etsitkö joustavaa työtä? Olisitko sinä etsimämme kiireapu siivoustöihin?

Haemme nyt SIIVOOJIA Päijät-Hämeen alueelle keikkaluontoisiin työsuhteisiin.

Meillä Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Työkohteet voivat ovat esimerkiksi toimisto-, myymälä- ja teollisuuskohteita. Työtuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan muutamasta tunnista täysiin työpäiviin, mutta joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Kenties etsit siivoustyötä kesäkauden ajalle tai osa-aikaisesti pidemmälle syksyyn? Kauttamme sinulla on halutessasi mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä, mutta erityisesti odotamme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä sähköinen hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 27.6.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi