(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia yliopistolle!
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019
Etsitkö opiskelujen ohelle työtä?


Etsimme nyt  keikkasiivoojia asiakaskohteeseemme Oulun yliopistolle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 


Tässä tehtävässä  vastaat  asiakaskohteemme erilaisista siivoustehtävistä keikkaluontoisesti. Työtä tehdään tarpeen mukaan, joustavasti ma-su klo 5-23 välillä, myös oman elämäntilanteen mukaan.  Halutessasi voimme mahdollisesti  tarjota lisää työtunteja muista kohteista. Työsuhde on keikkaluontoinen ja toistaiseksi voimassaoleva. 


Tehtävää varten et tarvitse aiempaa kokemusta alalta. Arvostamme enemmän  intoa ja halua oppia.  Työssä tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekemistä kohtaan. Työ sopii erityisen hyvin opiskelujen ohelle tai lisätyöksi muun työn rinnalle.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 9.10.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -