Keikkasiivoojia Vuorelaan ja Toivalaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2021
Sopisiko elämäntilanteeseesi keikkaluontoinen lisätyö? Haluatko kerryttää arvokasta työkokemusta luomalla tiloja joissa on hyvä olla? 

Etsimme nyt SIIVOOJIA KEIKKATYÖHÖN tiimiimme Siilinjärvi - Kuopio välille


Työtä on tarjolla erilaisissa asiakaskohteissamme Vuorelan ja Toivalan alueella iltaisin ja viikonloppuisin. Työvuorot ovat joustavasti sovittavissa omaan elämäntilanteesi mukaan. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja töitä on tarpeen mukaan. Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten haethan jo tänään! 


Tässä tehtävässä asenteesi ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten sinun ei tarvitse muuta kuin tulla paikalle omana itsenäsi ja reippaalla asenteella. Siivoustyö on fyysistä ja itsenäistä ja vaatii tekijältään valmiutta ottaa vastuuta tekemisestään sekä opetella erilaisten työvälineiden käyttö. Suomen kielen taito on tarpeen asiakaspalvelutilanteissa. 

Meille ISS Palveluilla tyytyväinen ja ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme ja valtakunnallisena toimijana tarjoamme kattavat kouluttautumis- ja urakehitysmahdollisuudet. Tartu siis tilaisuuteen ja aloita oma urapolkusi tästä! 


Kiinnostuitko? Kerro siitä meille täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi.  Hakuaika päättyy tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 29.9.2021.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1492210
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 29.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Siilinjärvi, Toivala, Vuorela