(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia Varkauteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Etsitkö joustavaa työtä opiskeluiden tai toisen työn ohelle? Oletko ahkera ja luotettava työntekijä? Hienoa! Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme nyt asiakkaillemme keikkaluontoisia SIIVOOJIA Varkauden alueelle!

Siivoojana vastaat asiakaskohteidemme yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Työ voi olla toimisto-, koulu-, elintarvike-, rakennus-, tai ylläpitosiivousta, sekä esimerkiksi konepuhdistuksen työtä.

Odotammme sinulta reipasta ja ahkeraa luonnetta, sekä palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin oppimishaluinen asenne! Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Mainitsethan sinulta löytyvät ammattikortit, sekä auton käyttömahdollisuuden, arvostamme eritoten työturvallisuuskorttia! Kuulemme myös mielellämme minkälaiset työajat sinua kiinnostavat.

Tarjoamme joustavaa puhtaanapidon työtä monipuolisissa työkohteissa asiakasyrityksissämme. Tarjolla on sijaisuuksia, sekä keikkaluontontoista työtä tilanteesi mukaan. Hyvälle työntekijälle töitä voi löytyä pidempäänkin!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löytyessä!

Lisätietoja voit kysyä:
Sara Vepsäläinen / sara.vepsalainen@personalhuset.fi
P. 045 78817711

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi.

HYVÄÄ TYÖTÄ.