Keikkasiivoojia Pudasjärvelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Etsitkö töitä opiskelujen ohelle tai lisäansioiksi? Sopisiko elämäntilanteeseesi keikkaluontoinen lisätyö? Oletko oma-aloitteinen ja haluaisit olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla?


Etsimme nyt reippaan työotteen omaavia KEIKKASIIVOOJIA vahvistamaan tiimiämme PUDASJÄRVELLE.


Tehtävässäsi vastaat vaihtuvien asiakaskohteidemme puhtaanapidosta Pudasjärvellä. Työkohteina voi terveydenhuollon toimitiloja, oppilaitosympäristö tai muita yleisötiloja,


Sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa työvuoroihisi!
Kerro meille mikä sopisi sinulle parhaiten, räätälöidään elämäntilanteeseesi sopiva työsopimus! Työvuorot voivat sijoittua arkipäiviin aamu- (klo 6–7) ja iltavuoroon (klo 12) alkaen tai viikonloppuisin klo 6.30–14.30 väliseen aikaan. Työvuoron pituus on 2–7,5 h. Tarkemmat työajat ja tuntimäärät sovitaan valittavan henkilön kanssa. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja toistaiseksi voimassa oleva.


Haemme tehtävään sinua,
joka tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin ja olet valmis opettelemaan kohteen kuin kohteen. Sinulla on ripeä työote ja oma-aloitteisuutesi on valttikorttisi. Siivoustyö on fyysistä ja itsenäistä, joka vaatii tekijältään valmiutta ottaa vastuuta omasta työstään.


Kokemuksen siivoustyöstä tai alan koulutuksen luemme eduksesi, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne ja halu oppia uutta – perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi! Omaat ajantasaiset IT-taidot sekä riittävän suomen kielen taidon voidaksesi käyttää työhön liittyviä, suomenkielisiä sähköisiä työkaluja sekä kommunikoida sujuvasti asiakaspalvelutilanteissa.


Miksi juuri meille töihin? 
Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työn ja huipputiimin tuen menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä sekä ajantasaiset ja ergonomiset työvälineet. Meille ISS Palveluille työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on suurin voimavara, kartoitamme aktiivisesti henkilökohtaisia urapolkuja ja tuemme myös tutkintotavoitteista kouluttautumista sekä kannustamme henkilöstöämme kehittymään monipuolisilla menetelmillä.

Tunnistitko itsesi? Tule mukaan täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.10.2021.


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot