(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia Pietarsaareen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct.


Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia PIETARSAAREEN.


ISS siivouspalvelut   huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä   osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tehtävässä toimit useamman asiakaskohteemme ylläpitosiivoustehtävissä joustavasti ma-su tarpeen mukaan klo 5-00 välillä. Työsuhde on keikkatyö ja toistaiseksi voimassaoleva. Työtunteja sinulla kertyy viikkotasolla n. 5-20. 


Viihdyt   tehtävässäsi, jos olet joustava, oma-aloitteinen ja kykenet työskentelemään vaihtuvissa   asiakaskohteissamme itsenäisesti työn laadusta tinkimättä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi,   mutta odotamme valituilta henkilöiltä myös valmiutta oppia uutta. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.


ISS:llä saat mukavan   palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit   myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä   viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa   asiakkaillemme alan parasta palvelua


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 11.11.2019.


 ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/- ISS on savuton työpaikka -