(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Etsitkö töitä opiskelun tai toisen työn rinnalle? Kiinnostaako tehdä työtä jolla on merkitystä?

Haemme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavia SIIVOOJIA Oulun alueelle!


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä vastaat erilaisista ylläpito- ja perussiivoustehtävistä monipuolisissa ja vaihtelevissa ympäristöissä asiakkaiden tarpeen mukaan. Työaika sijoittuu tehtäväksi ma-su 6-22, ja työtuntien määrä vaihtelee 3-7,5h/päivä. Työvuorot ovat sovittavissa juuri Sinulle sopiviksi joten kerrothan käytettävyydestäsi tarkemmin hakemuksessasi.


Tähän tehtävään emme edellytä alan koulutusta tai työkokemusta, mutta katsomme sen ehdottomasti eduksesi. Arvostamme oikeanlaista asennetta työntekemistä kohtaan, asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman työn organisointitaitoa. Tehtävässä toimimiseen tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa. Sinulla tulisi olla B – ajokortti, oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 2.10.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -