(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia Ouluun
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme keikkasiivoojia kiinteistöpalvelualan asiakkaallemme Oulun alueelle.

Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakkaiden viihtyvyyden siisteissä tiloissa. Työtehtävät sisältävät vaihtelevasti erilaisten kohteiden, kuten liike- ja asuinkiinteistöjen siivousta. Saat tehtävääsi perehdytyksen.

Etsimämme henkilö on ahkera ja reipas tekemään töitä. Hoidat työtehtäväsi itsenäisesti ja luotettavasti, sekä työjälkesi on siistiä ja huolellista. Arvostamme asiakaspalveluhenkistä otetta sekä positiivista asennetta työntekoon. Työ on vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdillaan! Asiakkaallamme on monenlaisia siivouskohteita, joten voit olla jo alan konkari tai vasta alalle hakeutuva hakija.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtunnit vaihtelevat tarpeen mukaan ja toivomme hakijalta joustavuutta työaikojen suhteen. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle tai lisätienestiä kaipaavalle henkilölle. Työkohteiden sijaitessa eri paikoissa, ajokortti on pakollinen. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian verkkosivujemme www.amiko.fi kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!