Keikkasiivoojia Oulun alueelle
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! Liity remmiin mukaan ja tule meille

 

KEIKKASIIVOOJAKSI OULUN ALUEELLE

 

 

Etsimme reippaita ja motivoituneita henkilöitä huolehtimaan vaihtelevien kohteiden päivittäisistä ylläpitosiivouksista sekä perussiivouksista. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työskentelyalueeseen ja työmäärään itse: tarjolla on niin arki- kuin viikonlopputyötä, aamu- sekä iltapanotteisesti. Eli tässä pestissä sinulla on huikea mahdollisuus itse vaikuttaa miten paljon ja milloin työskentelet!  Tehtävänäsi on huolehtia toimitilojen kokonaisvaltaisesta puhtaudesta ja viihtyvyydestä sekä kirjaimellisesti siististä asiakaskokemuksesta. Perussiivouksessa tehtäviin kuuluu erilaisten tilojen perusteellisia pesuja ja vahauksia, suursiivousta ja ikkunanpesua.  

 

Olet etsimämme henkilö, jos iloinen hymysi ja hyvä fiiliksesi välittyy ympärillesi! Lisäksi arvostamme ennen kaikkea luotettavuutta ja itseohjautuvuutta. Koska työtehtävät ja -kohteet vaihtuvat, kokemus ja koulutus alalle katsotaan erityisesti eduksi. Hyvä siivoussilmä ja ote mopista eivät siis ole pahitteeksi! Kohteiden välillä liikkumista helpottaa, jos taskustasi löytyy vielä voimassaoleva b-ajokortti. 

 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi! Lisäksi meiltä löytyy kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan ja saada erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja.

 

 

Hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä, odotamme hakemustasi innolla! Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää ne rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1447986
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja (offre35214171.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Oulu