(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia, Mikkeli
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Etsitkö joustavaa työtä opiskeluiden tai toisen työn ohelle? Oletko ahkera ja luotettava työntekijä? Hienoa, saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme jatkuvalla tarpeella asiakkaillemme keikkaluontoisia SIIVOOAJIA Mikkelin alueelle!

Siivoojana vastaat asiakaskohteidemme yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Työ voi olla toimisto-, päiväkoti-, koulu-, sekä elintarvike kohteissa ylläpitosiivousta.

Odotammme sinulta reipasta ja ahkeraa luonnetta, sekä palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin oppimishaluinen asenne! Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Mainitsethan sinulta löytyvät ammattikortit ja auton käyttömahdollisuuden. Kuulemme myös mielellämme minkälaiset työajat sinua kiinnostavat.

Tarjoamme joustavaa puhtaanapidon työtä monipuolisissa työkohteissa asiakasyrityksissämme. Tarjolla on sijaisuuksia, sekä keikkaluontontoista työtä tilanteesi mukaan. Hyvälle työntekijälle töitä voi löytyä vakituisesti!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään koko haun aikana ja täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löytyessä!

Lisätietoja voit kysyä:
Leevi Rantalainen / leevi.rantalainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi.

HYVÄÄ TYÖTÄ.