(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia Mäntsälän seudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä kesän tai välivuoden ajaksi? Tai etsitkö joustavaa työtä lyhyemmäksi ajaksi? Olisitko sinä etsimämme kiireapu siivoustöihin?

Haemme nyt SIIVOOJIA Mäntsälän alueelle keikkaluontoisiin työsuhteisiin.

Meillä Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Työkohteet voivat ovat esimerkiksi oppilaitoksia ja teollisuuskohteita. Työtuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan muutamasta tunnista täysiin työpäiviin, mutta joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Kenties etsit siivoustyötä kesäkauden ajalle? Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä, mutta erityisesti odotamme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Joustavuus työaikojen suhteen ja erityisesti valmius yötöihin katsotaan eduksesi. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään kesäkuun aikana.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä sähköinen hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 20.5.2018.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi