(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia Lahteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Oletko reipas ja rivakka työntekijä? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta siivoustyöstä ja tavoitteena löytää joustava työ muiden menojen oheen?

Haemme nyt KEIKKASIIVOOJIA Lahdessa sijaitseviin työkohteisiin.

Siivoojana työskentelet asiakkaidemme eri työkohteissa Lahden alueella. Työtä pääset tekemään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan muun muassa toimisto-, majoitus- tai liiketilasiivouksen parissa. Työtunteja on tarjolla vaihtelevasti asiakkaan tarpeen mukaan ja työvuorot sijoittuvat kohteesta riippuen aamuun, päivään ja iltaan.

Mitä odotamme sinulta? Sinulla on mahdollisesti jo aiempaa kokemusta siivoustyöstä sekä reipas, palveluhenkinen ja vastuullinen työote. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi vaihtuvissa työkohteissa. Toivomme myös, että olet valmis joustaviin työaikoihin ja työvuoroihin, sillä töitä voi ajoittain olla tarjolla nopeallakin aikataululla. Töitä tehdään usein tiimissä tai pareittain, mutta toivomme sinun olevan valmis työskentelemään tarvittaessa myös itsenäisesti.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 31.12.2018 oheisen linkin kautta ja kerro meille lisää itsestäsi! Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi