(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia Kuopion alueelle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Haluatko nähdä työsi jäljen? Tykkäätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä? Etsitkö työtä loppuvuodeksi tai onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi?  

Haemme nyt SIIVOOJIA Kuopioon ja lähialueille eri mittaisiin määräaikaisuuksiin. 

Meillä Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Työkohteet voivat olla esimerkiksi ylläpitosiivousta toimistoissa, kaupoissa ja varastoissa, tai perussiivoustöitä kuten vahauksia tai ikkunanpesua. Työtä tehdään yleensä arkisin maanantaista perjantaihin eri mittaisissa määräaikaisuuksissa. Joustamme hyvin työntekijöiden suuntaan ja pystymme tarjoamaan erilaisia työvuoroja käytettävyydestäsi riippuen joko osa-aika- tai kokoaikatyössä!

Toivomme sinulta reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Aiempi kokemus siivoustyöstä on eduksesi. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset hyvää suomen kielen taitoa. Ajokortti ja oma auto ovat eduksi, mutta eivät pakollisia.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta