(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Haemme nyt innostuneita KEIKKASIIVOOJIA Kuopion alueelle.

Siivoojana vastaat asiakaskohteiden toimitilojen yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Siivoojana huolehdit pääsääntöisesti toimistojen ja yleisten tilojen siisteydestä. Keikkoja on tarjolla päivän keikoista aina muutaman kuukauden mittaisiin projekteihin.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla asennetta ja motivaatiota työtä kohtaan. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Työskentelet itsenäisesti, palvelualttiisti ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme kokoaikaisia sekä osa-aikaisia työsuhteita asiakkaidemme eri toimeksiannoissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta. Mainitse hakemuksessasi millainen työsuhde sopisi sinulle parhaiten. Toimi nopeasti, hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.