(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia kerroshoitoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi? Etsitkö joustavaa työtä muiden menojesi oheen? Olisitko sinä etsimämme kiireapu hotellin siivoustehtäviin?

Haemme nyt HOTELLISIIVOOJIA Ouluun keikkaluontoiseen työsuhteeseen.

Meillä Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Etsimme nyt kerroshoitajia ja hotellisiivoojia vaihteleviin tarpeisiin. Tuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan, mutta joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Työvuoroja on tarjolla erityisesti viikonloppuisin, mutta myös arkisin. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä ja arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta hotellimaailmasta. Lisäksi odotamme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 25.02.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan.
 
Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/