(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia kauppakeskukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Kiinnostaisiko liikkuva ja itsenäinen sisätyö ihmisten parissa? Haluaisitko vähän lisätuloja? Tule meille

 

KEIKKASIIVOOJAKSI KAUPPAKESKUKSEEN

 

erinomaisten yhteyksien varrelle Espooseen. Kyseessä on kaksi tarvittaessa töihin kutsuttavan työntekijän paikkaa aamu- ja iltavuoroon. Työaika vaihtelee tiimin tuuraustarpeiden mukaan, mutta aamuvuorot alkavat klo 6 ja iltavuorot klo 20. Jos hoidat työsi hyvin, tarjoamme myös lisätöitä enemmän kuin mielellämme.

 

Siivouskokemuksesta ei ole haittaa, mutta asenne on tässä luottopakin tehtävässä kaiken a ja o! Toivomme sinun olevan joustava, positiivinen ja aikaansaava. Kaiken muun opetamme sinulle!

 

Tarjoamme sinulle ison talon uramahdollisuudet ja henkilöstöedut. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja tuemme erittäin mielellämme henkilöstömme osaamisen kehittämistä. Tämä on siis juuri se paikka, jonka kautta pääset taloon sisään. Henkilöstömme käytössä ovat myös tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot, leffaliput ja kulttuuri- ja liikuntasetelit.

 

Kolahtiko kohdilleen? Hae heti paikkaa oheisen linkin kautta! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivat tyypit heti kun sellaiset löydämme.

 

Vai jäitkö vielä miettimään? Lähetä kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi tai katso Youtubesta, mitä työntekijämme ovat mieltä L&T:llä työskentelystä:

Arja: Työssä on parasta olla tekemisissä ihmisten kanssa

Arif: What it feels like to be a cleaner

Katarzyna: Siivoojasta esimieheksi