(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia Joensuuhun
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haluatko nähdä työsi jäljen? Etsitkö keikkatyötä loppuvuodeksi tai onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi?

Haemme nyt nimittäin reippaita KEIKKASIIVOOJIA Joensuun alueelle.

Työkohteet vaihtelevat työmaiden huolellisesta loppusiivouksesta toimistosiivoukseen. Työtä tehdään arkisin klo 7-15. Iltavuorot ovat ajoittain mahdollisia.

Toivomme sinulta työtehtävien luonteen vuoksi kokemusta vastaavista tehtävistä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Olethan työssäsi tarkka sekä oma-aloitteinen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön loppusiivouskohteissa.

Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme keikkatyötä asiakasyritystemme tarpeiden mukaisesti.

Kiinnostaako Sinua vaihteleva työ? Liity rohkeasti mukaan keikkarinkiimme. Hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta tai muokkaa jo luotua profiiliasi järjestelmässämme. Työtä voi olla tarjota nopeallakin aikavälillä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi