(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia Harjavaltaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Etsitkö uusia haasteita siivoustyön parista? Haemme nyt KEIKKASIIVOOJIA Harjavaltaan!


Tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme tehdasalueella tapahtuvasta ylläpitosiivouksesta. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtunteja on tarjolla 30h/viikko ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6:00-23:00 välillä, tarvittaessa myös viikonloppuisin. Työ sisältää paljon liikkumista eri kohteiden välillä.


Mikäli omaat itsenäisen ja ahkeran työskentelyotteen, voi tämä tehtävä olla sinua varten! Työn fyysisyyden ja työskentelyolosuhteiden vaihtelun vuoksi edellytämme hyvää peruskuntoa ja joustavaa asennetta. Työ vaatii myös 18 vuoden ikää. Lisäksi tarvitset työssäsi ajokorttia sekä työturvallisuuskorttia. Kohde ei sovi nikkeliallergisille.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työympäristön. Työturvallisuus on meille tärkeää, haluamme jokaisen ISS:läisen lähtevän töistä terveenä kotiin. Siksi mahdollistamme käyttöösi aina ergonomiset ja ajankohtaiset työvälineet. Voit lukea lisää osoitteessa https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Kiinnostuitko tehtävästä? Hae mukaamme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla! Hakuaikaa on 01.11.2020 asti. Haastatteluun eteneviin olemme yhteydessä puhelimitse viimeistään hakuajan päätyttyä, muihin sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -