(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia Gatorade Centerille
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Etsitkö lisäansiota? Haluatko työskennellä vauhdikkaassa työympäristössä, jossa saat työskennellä lähellä asiakasta ja yksikään työpäivä ei tule olemaan samanlainen kuin edellinen?


Jos vastasit kyllä, tämä työ on sinua varten! Etsimme asiakaspalveluhenkisiä KEIKKASIIVOOJIA aamu- ja päivävuoroihin Turun GATORADE CENTERILLE kaudeksi 2018-2019.


Gatorade Center on Turun suurin monitoimihalli, jossa järjestetään erilaisia ja monipuolisia tapahtumia esimerkiksi jääkiekko-otteluita, konsertteja sekä vuosijuhlia. Gatorade Centerillä vierailee viikoittain satoja henkilöitä ja tässä tehtävässä sinun tulee huolehtia, että vieraat viihtyvät vierailunsa aikana Gatorade Centerin tiloissa siisteyden puolesta mahdollisimman hyvin.

Työskentelet osana tehokasta tiimiä ja huolehdit ympäristön siisteydestä sekä viihtyvyydestä joko tapahtumien aikana tai tapahtumien loppusiivouksessa seuraavana päivänä. Työvuoroja on tarjolla pääasiassa kello 7-18 välisenä aikana vähintään, 4 tuntia per työvuoro. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava sekä määräaikainen toukokuun 2019 loppuun saakka.


Työ vaatii erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, rautaisia hermoja ja hyvää pelisilmää. Työssä kuljetaan paljon portaikoissa ja kumarrellaan WC-tiloissa, joten hakijoilta edellytetään hyvää peruskuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta aikaisempaa kokemusta enemmän etsimme oikeanlaista asennetta työntekoon. Perehdytämme kaikki valitut henkilöt tehtävään. 


Jos haluat tehdä työtä, jossa pääset luomaan asiakkaille unohtumattomia palvelukokemuksia ja työskennellä tiimissä, jossa työskennellään yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi, jätä hakemuksesi nyt osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.12.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a  Human Touch” -palveluasenne, matkallamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Tutustu meihin lisää osoitteissa www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


 


- ISS on savuton työpaikka -