(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia Gatorade Centerille Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018 

 


Etsimme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä KEIKKASIIVOOJIA asiakaskohteeseemme TURUN GATORADE CENTERILLE.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a  Human Touch” -palveluasenne, matkallamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi.


Etsitkö työtä opiskelujen oheen tai kaipaatko muuten vain lisäansiota? Etsimme nyt Gatorade Centeriin keikkasiivoojia eripituisiin työvuoroihin arkisin ja viikonloppuisin, tarpeen mukaan vaihtelevina aikoina. Tehtävässä tulet vastaamaan tilan monipuolisesta tapahtumasiivouksesta. Keskimäärin työtunteja on 4h/vuoro ja töitä tehdään aamu- sekä iltavuoroissa. Työsuhde on määräaikainen 15.5.2018 saakka.


Gatorade Center on monitoimihalli, joissa järjestetään erilaisia urheilu- ja viihdetapahtumia. Tapahtumissa siivotessasi ylläpidät hyvää positiivista meininkiä ja olet tottunut ihmisjoukkojen seassa liikkumiseen. Edellytyksenä pidämme asiakaslähtöisyyttä sekä tunnollista ja oma-aloitteista työotetta. Osaat myös asennoitua vaihteleviin työaikoihin. Tehtävässä hyödyt aikaisemmasta siivous- ja asiakaspalvelukokemuksesta. Tärkeintä kuitenkin on reipas ja innokas asenne työntekoon sekä halu tuottaa asiakkaallemme ainutlaatuista palvelua.  


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi.  


Hakuaika päättyy 15.4.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -