Keikkasiivoojia Gatorade Centerille Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018 


Etsimme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä KEIKKASIIVOOJIA asiakaskohteeseemme TURUN GATORADE CENTERILLE.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a   Human Touch” -palveluasenne, matkallamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi.


Gatorade Center on monitoimihalli, joissa järjestetään erilaisia urheilu- ja viihdetapahtumia. Tehtävässä tulet vastaamaan tilan tapahtumasiivouksesta tarpeiden mukaan vaihdellen eri aikoina. Näin ollen työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin tarpeen mukaan vaihtelevina aikoina. Keskimäärin työtunteja on 4h/vuoro,  töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansiota etsivälle. Työsuhde on määräaikainen 15.5.2018 saakka.


Edellytämme tehtävässä aitoa asiakaslähtöisyyttä sekä kokemusta siivoustyöstä. Tapahtumissa siivotessasi ylläpidät hyvää positiivista meininkiä ja olet tottunut ihmisjoukkojen seassa liikkumiseen. Sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä olet asennoitunut vaihteleviin työaikoihin. Tehtävässä   hyödyt aikaisemmasta siivouskokemuksesta sekä kokemuksesta asiakaspalvelusta.Tärkeintä kuitenkin on reipas ja innokas asenne työntekoon sekä halu tuottaa   asiakkaallemme ainutlaatuista palvelua.  


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi.   Hakuaika päättyy 18.3.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi   Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja   toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja,   jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja   turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista.   Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme   liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa.   Henkilökuntaa on lähes 8 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä   ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com,   www.facebook.com/duunISSa


 


ISS on savuton   työpaikka

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1106319
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 18.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku