Keikkasiivoojia Gatorade Centerille ja Marli Areenalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Etsitkö töitä opiskelujen oheen tai kaipaatko lisäansiota? Haluatko työskennellä vauhdikkaassa työympäristössä, jossa saat työskennellä lähellä asiakasta ja yksikään työpäivä ei tule olemaan samanlainen kuin edellinen?


Jos vastasit kyllä, tämä työ on sinua varten! Etsimme asiakaspalveluhenkisiä KEIKKASIIVOOJIA asiakaskohteisiimme GATORADE CENTERILLE ja MARLI AREENALLE kevätkaudelle 2019.


Gatorade Center ja Marli Areena ovat Turun suurimpia monitoimihalleja, joissa järjestetään erilaisia ja monipuolisia tapahtumia esimerkiksi jääkiekko-otteluita, konsertteja sekä vuosijuhlia. Näissä kohteissa vierailee viikoittain satoja henkilöitä ja tässä tehtävässä sinun tulee huolehtia, että nämä henkilöt viihtyvät vierailunsa aikana monitoimihallien tiloissa siisteyden puolesta mahdollisimman hyvin. Työskentelet osana tehokasta tiimiä ja huolehdit ympäristön siisteydestä sekä viihtyvyydestä joko tapahtumien aikana tai tapahtumien loppusiivouksessa.


Työ vaatii erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, rautaisia hermoja ja hyvää pelisilmää. Työssä kuljetaan paljon portaikoissa ja kumarrellaan WC-tiloissa, joten hakijoilta edellytetään hyvää peruskuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta aikaisempaa kokemusta enemmän etsimme oikeanlaista asennetta työntekoon. Perehdytämme kaikki valitut henkilöt tehtävään. Työvuoroja on tarjolla aamuisin ja iltaisin, joten mahdollisuus joustaa työajoissa on suureksi eduksi tässä työssä.


Töitä tehdään monitoimihallien tarpeiden mukaisesti tapahtumien aikana tai tapahtuman jälkeisenä päivänä. Töitä on vähintään 4 tuntia per työvuoro, mutta pidempiäkin vuoroja on mahdollisuus tehdä. Työsuhde on osa-aikainen sekä määräaikainen toukokuun 2019 loppuun saakka, mutta työn päättymisen jälkeen sinulla on mahdollisuus halutessasi jatkaa ISS Palveluilla kesätöissä.


Jos haluat tehdä työtä, jossa pääset luomaan asiakkaille unohtumattomia palvelukokemuksia ja työskennellä tiimissä, jossa työskennellään yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi, jätä hakemuksesi nyt osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.2.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostilla osoitteesta rekrytointi@iss.fi.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a  Human Touch” -palveluasenne, matkallamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Tutustu meihin lisää osoitteissa www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


 


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1220387
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 17.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku