Keikkasiivoojia Etelä-Pohjanmaalle
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Kaipaatko lisätienestiä opiskeluiden tai töiden ohelle? Oletko nopea oppimaan ja viihdyt vaihtelevassa työssä? Mikäli nyökyttelit päätäsi, meillä voisi olla juuri Sinulle sopiva duuni! Haemme tiimiämme täydentämään

 

KEIKKASIIVOOJIA ETELÄ-POHJANMAAN ALUEELLE

 

Tässä tehtävässä pääset tekemään sijaisuuksia ja huolehtimaan eri asiakaskohteidemme tilojen ylläpito- ja perussiivouksista sekä tietenkin positiivisesta asiakaskokemuksesta! Töitä on tarjolla vaihtelevissa vuoroissa ja työpäivissä – pääset myös itse vaikuttamaan työmäärään, -alueeseen ja -aikoihin. Tarjolla on monipuolinen tehtävä, jossa pääset oppimaan paljon, sillä perehdytämme sinut huolellisesti jokaiseen kohteeseen. Voit työskennellä esimerkiksi Seinäjoella, Kauhavalla, Lapualla, Kauhajoella tai Alavudella. Sovitetaan työt yhdessä juuri Sinun tilanteeseesi sopivaksi, meillä voidaan koota pakettia osa-aikaisesta ihan kokoaikaiseen viikkotuntimäärään saakka.

 

Emme vaadi sinulta alan koulutusta tai vankkaa siivouskokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua kehittyä. Toki kokemuksesta ei ole haittaakaan! Joustavuus, itseohjautuneisuus sekä positiivinen asenne vievät sinut pitkälle tässä tehtävässä. Työtä on laajasti tarjolla Etelä-Pohjanmaan alueella, joten tarvitset b-ajokortin liikkumista varten, oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, muttei välttämätöntä.

 

Olet enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! L&T:llä pääset edistämään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi, lisäksi apunasi arjessa on niin modernit ja toimivat työvälineet kuin esimiehesi päivittäinen tuki ja apu! Isona talona meillä on paljon erilaisia henkilöstöetuja ja palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

  

Nyt olisi siis tarjolla mahtava mahdollisuus liittyä meidän joukkoomme, mikäli monipuolinen ja aktiivinen työ Etelä-Pohjanmaalla kiinnostaa. Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry(at)lassila-tikanoja.fi (huomaathan ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse).

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528411
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila&Tikanoja Lassila&Tikanoja
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Seinäjoki, Kauhava, Lapua, Alavus, Kauhajoki