(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivoojia Espooseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Olisitko sinä etsimämme työntekijä asiakkaallemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt SIIVOOJIA erilaisiin kohteisiin Espoon alueelle. Työ on keikkaluonteista eli työajat vaihtelevat tarpeen ja oman aikataulusi mukaan.

Siivoojana huolehdit asiakastilojen siisteydestä ja yleisestä viihtyisyydestä. Puhdistuspalvelualalla työskentely on nimensä mukaisesti palvelutyötä. Ehkäpä sinullekin asiakaspalvelu on lähellä sydäntä?

Mitä sitten odotamme tulevilta työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä, mutta ajattelemme, että asenne on se, joka ratkaisee!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua puhdistuspalvelualaan ja kartuttaa samalla arvokasta työkokemusta. Työ alkaa joustavasti syksyn aikana.

Voit jättää hakemuksen oheisen linkin kautta viimeistään 30.9.2018. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään hakuajalla ja haastattelemme hakijoita jo hyvissä ajoin.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.