Keikkasiivoojia erikoispesuihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Haluaisitko työskennellä keikkatyön parissa ja nähdä oman kättesi jäljen? Oletko oma-aloitteinen ja ammattilainen? Jos, jatka lukemista!

Haemme asiakkaallemme KEIKKASIIVOOJAA erikoispesuihin Päijät - Hämeen alueelle.

Siivoojana huolehdit asiakaskohteidemme peruspesuista, vahauksista ja yläpölyjen poistoista. Yöäpölyjen poistoissa käytetään nostinta, joten ethän pelkää korkeita paikkoja. Asiakaskohteet ovat Päijät - Hämeen alueella. Työtä tehdään pareittain ja tarvittaessa kahdessa vuorossa. Työtä tarjolla asiakkaamme tarpeiden mukaisesti.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Sinun tulee olla asiakaspalveluhenkinen, ammattitaitoinen, sinnikäs ja sinun tulee kestää likaa. Työnjäljen tulee olla hyvää ja olet hyvässä fyysisessä kunnossa. Tässä tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Ajokortti on välttämätön.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Hakuaika 5.4.2020 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen, 050 592 5575, katja.suomalainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi //hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352619
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti